Головне

Ліга Чемпіонів. 1 тур. Реал перемагає кривдника "Динамо". ВІДЕО

15.09.2010 23:50 614 0

Мадридський "Реал" у першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів з "Аяксом" не зустрів відчутного опору. Амстердамці, які потрапили в головне єврокубкове змагання транзитом через Київ, за 5 років підзабули, як грають у ЛЧ. За 90 хвилин гри "Аякс" лишень один раз зміг пробити у площину воріт Ікера Касільяса. За цим показником Роналду-Ігуаїн-Ді Марія по одному перевершили б досягнення клубу із Нідерландів.

Почали гольовий набіг німці Хедіра та Озіл, попристрілювалися, розвідали, що до чого. Після цього в бій вступив аргентинський підрозділ у складі Ді Марія та Ігуаїна. Саме цій четвірці вдавалося найнебезпечніше загрожувати воротам Стекеленбурга.

Перший гол розумні статистики записали на "аяксида" Аніту. Після виконання кутового на ближню стійку мадридці просто-таки занесли м'яча у ворота, особливо постарався Ігуаїн. Та шкіряна куля по дорозу до мети знайшла голову захисника - тож саме Аніта став автором гола, відібравши в Гонсало можливість записати на свій рахунок дубль у цьому матчі.

От вона - іронія долі. У Роналду і Ко була величезна купа прекрасних моментів, забий вони гол хоча б в одному випадку - і цей епізод точно потрапив би до огляду кращих голів туру. Але рахунок підопічним Моуріньо, який починає європохід за третьою переможною Лігою чемпіонів, вдалося відкрити тільки ось так поспіхом і в метушні.

В "Аяксу" й того не було. Єдиний справжній момент створив Сулеймані, але спочатку ворота святого Ікера вберегла поперечка, а потім уже сам голкіпер, який встиг підвестися, відбив добивання. А за кілька хвилин до цього Ігуаїн встиг добити м'яч у ворота Стеке. Мартен відіграв чудовий матч, але воротар може цю дуель воротарів фіналу чемпіонату світу-2010 (Іспанія - Нідерланди, так-так) виграв Касільяс.

Київським "динамівцям", яких "Аякс" не пустив у групу ЛЧ, залишалося лише дивитися і згадувати ті часи, коли в Лізі чемпіонів грали біло-сині футболісти, а не представники помаранчевих Нідерландів

1:0

 

2:0

 

Коментарі ()