Головне

Буряк: "Динамо" і "Шахтар" готові до єврокубків

15.09.2010 13:49 516 0

Київське "Динамо" та "Шахтар" готові до своїх єврокубкових матчів та налаштовані на результат. Про це в коментарі ІМК розповів відомий український тренер Леонід Буряк.

"Якщо команда БАТЕ (Білорусь. - Ред.) бере участь у такому престижному чемпіонаті, як Ліга Європи, то я вважаю, що це дуже конкурентоспроможна команда. І все ж я сподіваюся, що київське "Динамо" покаже свою найкращу гру і в підсумку буде позитивний результат", - сказав Л.Буряк.

Щодо виходу з групи, то київське "Динамо" має гарні шанси вийти з групи Ліги Європи, зазначив тренер. "Потрібно грати, максимально йти до перемог, а час розставить усе по своїх місцях .Я вважаю, що "Динамо" - це клуб, який завжди ставить перед собою високі завдання", - наголосив він.

За словами Л.Буряка, поразка "Шахтаря" від "Оболоні" 0:1 не вплине на настрій команди у першій грі Ліги чемпіонів проти "Партизана".

"Ліга чемпіонів та Чемпіонат України - це два різні змагання, тому порівнювати їх не можна. І я сподіваюсь, що "Шахтар" виступить гідно", - додав він.

Коментарі ()