Головне

Президент ICТV: Покажемо всі матчі "Карпат" у Лізі Європи

13.09.2010 21:23 267 0

Українські уболівальники, які не змогли придбати квитки на перший матч "Карпат" у груповому раунді Ліги Європи, або ті, які живуть в інших містах і приїхати до Львова не мають можливості, можутьзаспокоїтися. Матч вони побачать по телевізору, причому не один.

Детальніше про трансляції матчів "зелено-білих" розповів директор-президент каналу ICTV Олександр Богуцький, пише офіційний сайт клубу.

"Дві команди пробилися в груповий етап Ліги Європи, одна туди потрапила. Наш канал любить футбол, тож ми опинилися перед вибором - чиї матчі транслювати: "Карпат" чи "Металіста"? Ми вибрали "Карпати". У цих хлопців помітне величезне бажання перемагати. Їм, зважаючи на надзвичайно складну групу, буде дуже непросто. Але усі ми, разом з нашими вболівальниками, підтримуватимемо львівську команду і бажаємо їй перемоги. "Карпати" хочуть перемагати - це всі побачили", - сказав Богуцький.

"Вихід у груповий етап Ліги Європи став для "зелено-білих" найбільшим досягненням за часів незалежної України. Знаєте, у футболі є ще така річ, як фарт. Коли йдуть перемоги - не варто щось змінювати. Я людина без забобонів, але вирішив, що канал теж краще не змінювати. Тож коли постав вибір - Львів чи Харків, я ні на мить не сумнівався. І я вірю, що в "Карпат" дуже хороше майбутнє", - додає керівник каналу.

"Ми будемо показувати всі матчі. Якщо "Карпати" вийдуть з групи - глядачі побачать і ці матчі. І що головне - вони побачать футбол в ефірі національного телеканалу. Їм не треба буде лізти на дерево і вішати тарілку, щоб ловити сигнал з інших каналів. Тобто чим довше команда грає, тим більше ми її показуємо", - сказав Богуцький.

Коментарі ()