Головне

Прем'єр-ліга. Феєрія голів і помилок у Маріуполі. ВІДЕО

12.09.2010 21:16 433 0
Прем'єр-ліга. Феєрія голів і помилок у Маріуполі. ВІДЕО

Львівські "Карпати" продовжили свою переможну серію в чемпіонаті України до трьох матчів. У неділю від "Карпат" постраждав "Іллічівець".

Грав, в якій "Карпати" виграли 3:2, могла закінчитися і з більш рясним рахунком. Лише в першому таймі підопічні Олега Кононова забили тричі і мали ще як мінімум три 100% моменти для взяття воріт. Але цьому львівська команда має завдячувати абсолютно провальній грі команди з Маріуполя як в захисті так і в центрі поля.

Хоча варто визнати, що атакуючі дії "Карпат" у першому таймі створювали відчуття видовищної гри, що особливо важливо перед стартом в груповому турнірі Лізі Європи грою з "Боруссією".

"Іллічівець" у першому таймі також мав кілька нагод забити, але в одному з моментів "Карпати" врятувала поперечка воріт, а в іншому виручив Тлумак.

Другий тайм "Карпати" намагалися відіграти малою кров`ю і поплатилися. Двічі м`яч влітав у ворота гостей і львів`яни мали усі шанси втратити перемогу. Вихід на поле ще в першому таймі Чечера міг стати для "Карпат" фатальним. Саме з під цього захисника двічі забили маріупольці...

Результат же гри цілком закономірний, оскільки і "Карпати" вже в другому таймі мали кілька моментів, щоб забити ще пару голів.

0:1

0:2

0:3

1:3

2:3

Коментарі ()