Головне

Шевченко: Ми вже знаємо, як програвати з великим рахунком

10.09.2010 16:23 160 0

Головний тренер "Севастополя" Сергій Шевченко вважає, що команда вже здобула певний досвід виступу у прем'єр-лізі.

Про це пише офіційний сайт ПЛ.

"Хвороба будь-якого дебютанта - недостатня кількість часу на підготовку до нового рівня, який, повірте, значно потужніший у лізі рангом вище. Шанс ми давали практично всім з минулорічного складу, але не всі зуміли ним скористатись. Поки що... Ми ні на кому не ставимо хрест", - сказав тренер.

"Нам пауза була необхідна. Адже провідні виконавці попереднього сезону мали не більше тижня відпочинку. Зараз спочатку трохи перевели подих, потім кілька днів попрацювали у дворазовому режимі. А останні тренування були спрямовані безпосередньо на те, щоб добре зіграти у п'ятницю о 19:00. До Луцька прилетіли за добу. Привезли більш ніж 18 виконавців. Подивимось і за грою молодіжних складів. Із заявкою та основним складом визначимось у день матчу", - додав тренер.

"Ми вже набули досвіду - позитивного та негативного. Знаємо як програвати, як програвати з великим рахунком. Але вміємо зіграти внічию чи перемогти. Можемо не пропускати. І хоча й нечасто, проте знаємо, що можна забивати й у Прем'єр-лізі. Це досвід, який має перерости у майстерність. Ми здобули поки що небагато. Але стільки - краще, ніж нічого. Далі має бути більше", - вважає Шевченко.

Коментарі ()