Головне

Горбаль хоче на власні очі побачити, чим зможе допомогти "Карпатами"

10.09.2010 12:45 341 0

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль провів зустріч з керівництвом ФК "Карпати", в якій взяли участь спортивний директор клубу Степан Юрчишин, головний тренер Олег Кононов та капітан команди Андрій Тлумак.

Про це розповів Степан Юрчишин, пише офіційний сайт клубу.

"Ініціатором зустрічі став ФК "Карпати". У клубу накопичилося чимало проблемних питань, які без допомоги місцевої влади ми вирішити не в змозі. Тому ми й попросили про зустріч голову Львівської ОДА Василя Горбаля", - сказав спортивний директор.

"Василь Михайлович дуже уважно вислухав нас і пообіцяв максимально посприяти у вирішенні наших проблем, а їх за останні роки назбиралося чимало. Зокрема, ми говорили про тренувальну базу в Брюховичах. Напевно, ні для кого не секрет, що Карпати" мають одну з найгірших тренувальних баз серед клубів Прем'єр-ліги і вона аж ніяк не відповідає клубу, який змагається у груповому турнірі Ліги Європи, де представляє увесь український футбол. Адже ця база існує чи не з першого дня заснування команди і за цей час на ній надто мало змінилося. А найголовніше, її територія не дозволяє провести нормальну реконструкцію, де було б все необхідне для плідної роботи", - додає Юрчишин.

"Василь Михайлович пообіцяв, що у найближчий понеділок, 13 вересня, він сам особисто завітає до нас у гості на базу в Брюховичах, аби на власні очі побачити, в яких умовах працює команда. Також він нас запевнив, що вже найближчим часом відбудеться ревізія усіх угод, які укладалися між представниками місцевої влади і ФК "Карпати". А на останок він сказав: "Час переходити від обіцянок до реальних справ", - розповів Юрчишин.

Коментарі ()