Головне

Шацьких став жертвою шахраїв

02.09.2010 14:35 451 0

Жертвою преступного угруповання став футболіст київського "Арсеналу" і екс-нападник "Динамо" Максим Шацьких, в якого викрали "Лексус", а потмі примусили заплатити за нього викуп.

Про це пише gazeta.ua із посиланням на ТСН. 

"Так, справді, неприємний епізод з викраденням машини був. Я сам її повертав, заплативши викуп у розмірі 47 тисяч доларів (машина коштує 120 тисяч). Зараз цієї машини у мене немає - я давно її продав", - зізнався Максим.

"Найобразливіше те, що "наводку" на автомобіль дала дуже близька для нас людина. Він не футболіст, але знайомий з нашою сім'єю і входить в родину "Динамо". Коли ми дізналися про це - були шокованіі", - сказала дружина футболіста.

"Пізніше до нас приходили родичі цієї людини, просили за неї. Обіцяли повернути гроші. І Максим написав заяву в міліцію, що претензій не має, ми сподівалися на порядність цих людей. Правда, всі гроші так і не повернули - лише половину. Але Бог їм суддя, мій чоловік не з тих людей, які будуть за кимось бігати", - додала Олеся Шацьких.

Втім, зараз групу викрадачів заарештовано. Виявилося, що вони кілька років "працювали" в Києві та інших областях країни, викрадаючи дорогі автомобілі.

Коментарі ()