Головне

Дикань: З Карпіним поки розмовляв тільки по телефону

31.08.2010 18:51 527 0

У московському "Спартаку" діє доволі дивна система підходу до трансферів, коли новачок команди навіть не розмовляє до угоди із головним тренером та спортивним директором клубу.

Такий висновок можна зробити з ексклюзивного інтерв'ю кореспонденту "Чемпіона" воротаря збірної України Андрія Диканя, котрий став гравцем московського клубу.

"Я познайомився ще не з усіма партнерами по команді. З Карпіним розмовляв тільки по телефону. Контракт я уклав 28 серпня, після матчу "Спартака" з "Тереком" (0:2). Ну, так вийшло", - сказав футболіст.

"Коли я приїхав в Тарасівку, у команди був вихідний, був лише тренер воротарів, ми з ним попрацювали. База, звичайно, сподобалася. Хороші умови, для робота шикарні. Чисте повітря, все ж за містом адже. Смачно погодували. Сумую чи за українським борщем? Сумую, а як же. Але і в Росії можна знайти - у багатьох ресторанах готують український борщ", - продовжив він.

"Що стосується перспектив команди наприкінці сезону, то моя справа - працювати. Буду доводити, що вони не даремно мене купили. Плани і завдання "Спартака" я поки не знаю, тому що не спілкувався ще з керівництвом на цю тему. Але, дивлячись за тими футболістам, які грають у "Спартаку", по тому, що я бачив по телевізору, я вважаю, що команда перебуває не на тому місці, де повинен бути", - заявив Дикань.

"Шанси вплинути на те, щоб чемпіонство не дісталося "Зеніту", ще є. Це дуже хороша команда, яка чудово грає. Але як "Зеніт" вийде з того стану, в якому знаходиться після вильоту з Ліги чемпіонів: Адже є такий досвід, коли команда вилітає і в неї починається спад. Якщо Спаллетті зробить спад непомітним, то важко буде наздогнати пітерців. Але шанси поки є у всіх, навіть у "Спартака", - резюмував свої плани на звершення сезону у Росії голкіпер.

"У розташування команди повернуся вже по закінченні збору національної збірної. У кваліфікації Євро-2012 буду вболівати за Росію, ми ж слов'яни", - додав гравець.

Коментарі ()