Головне

Бобаль: Пучков - "редиска", погана людина

31.08.2010 15:08 527 0

Тренер сімферопольської "Таврії" Сергій Пучков - погана людина.

Таке враження склалося в екс-футболіста кримського клубу, а нині гравця "Закарпаття", Матвія Бобаля, про що він розповів в інтерв'ю сайту "Закарпаття онлайн".

"У мене закінчився контракт з "Таврією", був хороший варіант із "Севастополем". Але перейти до цього клубу не зміг через Сергія Пучкова, тому що він "редиска" - так називаю поганих людей", - сказав Бобаль.

"У "Севастополь" мене кликав Сергій Шевченко. Подзвонив мені, запропонував перейти до нього з "Таврії", мовляв, Севастополь недалеко, та і він мене добре знав. Спочатку погодився, приїхав на оглядини, побігав з командою на зборах. А потім до керівництва клубу завітав Сергій Пучков. Він з президентом команди Олександром Красильниковим досі дружить. Так ось, Пучков приїхав і сказав, щоб мене в команду не брали. Заявив, що Бобаль поганий футболіст", - скаржиться форвард.

"Коли Пучков очолив "Таврію", а я тоді вже був у команді, він мене не полюбив. І весь час висував якійсь претензії - то не так б'ю по воротах, то неправильно бігаю, то не таку позицію на полі обираю. Перспектив у клубі не було ніяких", - зазначив Бобаль.

"Ініціатором мого переходу з "Ігросервісу" в сімферопольський клуб був президент "Таврії" Сергій Куніцин. Але аж ніяк не Пучков. Можливо тому і не любив мене", - резюмував Матвій.

Також нападник пообіцяв "повернутися в Прем'єр-лігу і довести Пучкову, що він був неправий стосовно мене". На даний момент, на рахунку Бобаля вже 5 голів у шести матчах.

Коментарі ()