Головне

Хейнкес: Спека нас не лякає, впораємося і без лідерів

25.08.2010 18:49 545 0

Німецький "Байєр" готовий перемогти "Таврію" навіть без кількох ключових гравців.

Про це тренер клубу з Леверкузена Юпп Хейнкес повідомив на передматчевій прес-конференції.

"Ми добре підготувалися до гри з такою доброю командою як "Таврія". Ми розуміємо, що українська команда буде атакувати, але ми готові до такого розвитку подій. "Байєр" у виїзних матчах повинен забити хоча б гол, на завтра це буде завдання-мінімум", - сказав він.

"Впевнені, що наша команда добре готова. Ми залишили вдома деяких гравців, але у нас є і інші футболісти. У Баллака було пошкодження, він витрачав багато сил і не готовий грати в режимі гра в три дні. Ми залишили його будинку для реабілітації. Кісслінг брав участь у чемпіонаті світу, він втомився, йому треба відпочити. Те, що ми залишили цих гравців будинку, не означає, що ми несерйозно віднеслися до суперника", - продовжив він.

"Не думаю, що спека вплине на нашу гру. Останнім часом ми готувалися при температурі 35 градусів, так що це не буде проблема", - зазначив Хейнкес

"Я не пам'ятаю, чи були в моїй кар'єрі випадки, коли команда не проходила далі, маючи таку фору. Але до всіх ігор я готую свою команду на 100 відсотків. Ми завжди серйозно ставимося до опонентів, мої гравці це знають", - сказав 65-річний наставник

Також Хейнкес сказав, що розраховує на підтримку 50 вболівальників команди, котрі прилетіли до Сімферополя та  сказав, що планує подивитися матч "Аякса" та "Динамо", в якому кияни цілком можуть розраховувати на перемогу.

 

.

Коментарі ()