Головне

Пучков: Про пенальті подумаємо згодом

25.08.2010 18:03 405 0

Гравці "Таврії" у грі Ліги Європи проти леверкузенського "Байєра" спробують довести, що здатні грати на рівних із більш досвідченим суперником.

Про це головний тренер команди з Сімферополя Сергій Пучков сказав на передматчевій прес-конференції, передає кореспондент "Чемпіона".

"Найголовніше для команди, для всіх хлопців і обслуговуючого персоналу, для мене особисто - те, що ми вперше беремо участь у Лізі Європи. Було цікаво подивитися, на що здатні наші футболісти, що вони можуть показати", - зазначив він.

"Якби ми мали більше досвіду, ми б зіграли трішки краще у першому матчі. Я відразу після нього сказав, що результат не по грі. Ті моменти, що ми створили, реалізували хоча б один з трьох, завтра було б легше", - продовжив тренер.

За словами наставника кримського клубу, його підопічні докладуть максимум зусиль, щоб порадувати уболівальників Криму й України.

"Відчувається настрій, адже всі хочуть побачити нас не по телевізору. Попередній матч чемпіонату України із запорізьким "Металургом" був генеральною репетицією перед зустріччю Ліги Європи", - продовжив він.

"Пропущені наприкінці першого матчу м'ячі свідчать про те, що у футбол потрібно грати до кінця. Завтра з перших хвилин хлопці намагатимуться довести, що з "Байєром" можна грати, можна створювати гольові моменти. Так, звичайно, фора у три м'ячі дає перевагу німцям", - сказав Пучков.

"Ми переглянули перший матч "Байєра" в чемпіонаті Німеччини. Я дивився м'ячі, які забили леверкузенці, - навіть у німецькому футболі захисники можуть допускати настільки грубі помилки", - заявив він.

"Про післяматчеві пенальті поки не думали. Якщо дійде справа до них - будемо думати по ходу, хто буде бити", - підсумував очікування від гри наставник "Таврії".

Коментарі ()