Головне

Шевченко: Втратили "золоте" очко

23.08.2010 10:47 464 0

У головного тренера "Закарпаття" Сергія Шевченка немає претензій до футболістів після гри з "Карпатами".

Про це пише офіційний сайт львівської команди.

"Карпати" зараз на емоційному підйомі. Ми їхали сюди і сподівалися якісь очки взяти. Ми старалися. Поки наша майстерність не дозволяє на щось більше розраховувати. Не всієї команди, але нам треба підсилення. Прикро. Претензій до хлопців у мене немає. Майстерність не купиш. За старання спасибі. Вас з перемогою", - сказав тренер.

"У перерві сказав гравцям, що є ще 45 хвилин. В "Карпат" були моменти, у нас були. В Дуляя, наприклад. Все можливо, треба постаратися", - додав Шевченко.

"Рідко хтось виходить до вищої ліги і розраховує на щось серйозне. Максимально очок треба набрати до кінця першого кола. Підсилення треба - це всі бачать. Зимою підтягнути їх - і тоді вже ставити глобальні задачі. Сьогодні ми програли на виїзді - це таке. Але домашня гра... Втратити золоте очко! На останніх хвилинах. Самі робимо помилку. А ці очки всі золоті. Їх треба брати. Сьогодні у нас був момент, але ми пропустили необов'язковий гол. Перший гол - класика. А другий стихійний. Ми ж не забили стихійний гол. А "Карпати" забили", - підсумував тренер.

Коментарі ()