Головне

Прем'єр-ліга. Динамо - Дніпро: нічия як закономірний результат. ВІДЕО

22.08.2010 22:30 561 0
Прем'єр-ліга. Динамо - Дніпро: нічия як закономірний результат. ВІДЕО

Центральний матч 7 туру в Києві між "Динамо" та "Дніпром" виявився багатим на моменти та статистичні дані, але бідним на голи. Нульова нічия залишила "Дніпро" на другій сходинці турнірної таблиці, а столична команда зуміла піднятися на третій рядок, відстаючи від команди Володимира Безсонова на один пункт, а від "Шахаря" на п`ять.

У звітному матчі перемогти мала шанси як одна так інша команда. Хоча наприкінці гри більш близькими до успіху були кияни, але після удару Шевченка м`яч лише налякав воротаря, струсонувши поперечку воріт.

Для обох тренерів ця гра мала стати реабілітацію за єврокубки та поразки в останньому турі чемпіонату України.

"Динамо" сенсаційно поступилося у Полтаві, а "Дніпро" в скандальному матчі на "Дніпро-Арені" програв "Металісту". Втім індульгенцію перед уболівальниками обидві команди не заробили, хіба що своєю грою, а правильніше моментами, коли вона виходила.

Завдячуючи рішенню КДК ФФУ, зумів зіграти у цій зустрічі Селезньов, який був дискваліфікований Прем`єр-лігою за "матюки" після гри на адресу судді двобою з "Металістом". Рішення не дискваліфіковувати Ротаня та Селезньова, взагалі черговий нонсенс українського футболу, але це в стилі наших днів.

Хоча той же Селезньов своєю присутністю на полі нічим не допоміг команді і по перерві був замінений, але міг стати і героєм матчу. Форварду знову не пощастило, і як  і в грі з "Металістом" йому завадив суддя.

Селезньов вийшов сам на сам з Ковалем і воротар відібрав чисто м`яч в ногах форварда, а той візьми да і впади. Спочатку суддя Швецов вказав на 11 метрів, але швидко поспілкувався з боковим суддею і відмінив своє рішення.

Просто дива творить присутність на матчах П`єрлуіджи Колліни. Рефері майже не помиляються, а якщо і хиблять, то відразу виправляються.

Ще в одному моменті Швецов вже правильно скасував гол у ворота "Дніпра", після фолу на воротарю Гармаша. Поки ж суддя займався своїми справами, футболісти намагалися забити голи. Активністю у "Дніпра" відзначався Коноплянка, а після перерви Гладкий.

У "Динамо" знову уся гра за Шевченком, на лінії вороіт впевнено відстояв Коваль, а в другому таймі активним був Гармаш, але цього разу обійшовся без вилучення. Бразильці Гільєрме та Андре не допомогли "Динамо" виграти. Перший вийшов на заміну наприкінці другого тайму і запам`ятався пасом на Ярмоленка, який не зумів забити, а Андре, провівши блідий перший тайм був замінений.

Що ж, перед матчами в єврокубках обидві команди мають не найгірший настрій, а поліпшити його зможуть вже у майбутні середу та четвер.

Коментарі ()