Головне

Музей "Шахтаря" відвідали представники Австралії, Домінінікани і Бразилії

19.08.2010 16:25 388 0

Музей "Шахтаря" відвідали представники Австралії, Домінінікани і Бразилії.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Протягом місяця з часу відкриття закладув ньому побували майже 3 000 відвідувачів, причому далеко не всі є любителями футболу, чимало людей приходило "із цікавості".

Львів'яни Данило та Уляна Белік висловилися так: "Ми їхали до вас з далекого м. Львів і не пошкодували про жодну мить, проведену у вашому музеї. Правильно сказав ваш гід, що той, хто не був уболівальником "Шахтаря", той стане ним після відвідування музею! Спасибі, що ви є в нашій країні!"

"На початку роботи наш музей відвідало багато футбольних колекціонерів. Вони дуже пильно вивчали історичні матеріали. Найбільше припало їм до душі те, що в нас представлена велика кількість старих програмок, афіш, квитків на матчі. Та ми не зупиняємося на досягнутому, і вже зараз наша колекція збільшується. Деякі з колекціонерів передали нам експонати з особистих, так би мовити, запасників. Ми завжди щасливі отримувати такі подарунки. І дуже вдячні тим, хто їх робить", - розповідає фахівець відділу "Музей і тури" Олена Полідович.

Кубок УЄФА, мабуть, найбільш упізнаваний для жителів інших країн і континентів трофей "Шахтаря". Поряд із записом гостей з Тибету сусідують враження Филимона з Бразилії. Далі - Європа: Польща, Франція, Італія, Швейцарія». Своє захоплення висловили також відвідувачі з Німеччини, Чехії, Ізраїлю.

"Один із кращих музеїв футбольних клубів, які я коли-небудь бачив! ФК "Шахтар" - назавжди! Янг Чул Парк. Південна Корея". "Музей «Шахтаря" - найбагатша історія клубу, величезна історія Донбасу. Л. Плаксіна. Австралія". "Дякуємо за гостинність! Димон і Аннет. Торонто". "Найкращих побажань у переможній ході кращому клубу України й одному з кращих Європи! Кіра Ернесто. Домініканська Республіка", - пишуть відвідувачі.

Коментарі ()