Головне

Ліга Європи. Раунд плей-офф. "Металіст" виграє на Кіпрі. ВІДЕО

19.08.2010 14:46 1161 0
Ліга Європи. Раунд плей-офф. "Металіст" виграє на Кіпрі. ВІДЕО

Старт для "Металіста" у новому єврокубковому сезоні видався доволі легким.

У першому матчі 4 кваліфікаційного раунду Ліги Європи підопічні Мирона Маркевича з мінімальним рахунком 1:0 переграли кіпрську "Омонію". І хоча перед грою Маркевич бідкався, що вони не досить гарно вивчили суперника, але "Омонія" нічим не здивувала.

Навіть без Жажа Коельо харківська команда досить створила моментів ще в першому таймі. Окрім забитого голу Девічем, український серб мав ще мінімум один раз вражати ворота "Омонії", але не поцілив "у рамку". Вигравши перший тайм "Металіст" у другому "сів", і даремно. Не така й швидка "Омонія" мала достатньо шансів не тільки, щоб зрівняти рахунок, але й виграти. Лише Константіну мав чотири-п`ять моментів, щоб забити. Захист "Металіста" знову виявився не на висоті, хоча там і не грав Папа Гуйе, який вийшов лише на заміну.

Майже усю кінцівку другого тайму "Омонія" просиділа на воротах харківської команди, але так і не забила. Кілька разів виручав Старцев, а інколи гостям не вистачало майстерності, щоб пробити, чи навіть зупинити м`яч.

Як для "Металіста", то "Омонія" цілком прохідний суперник. Команда, яка шкутильгає на організацію гри та ігрову дисципліну. До того ж кіпріоти грають самі і дають іншим. Навряд чи "Омонія" у матчі-відповідь буде закриватися, а отже у Харкові у "Металіста" є шанс забити ще пару-трійку голів, забезпечивши собі вихід до групового турніру Ліги Європи.

Єдиною ж проблемою "Металіста" у двобоях з "Омонією" може стати лише власна самовпевненість і занадто великий резонанс навколо договірного матчу "Карпати" - "Металіст", який зараз накочується хвилею із Харкова, Донецька та Львова. 

Результатом першої гри "Металіст" має бути задоволений, оскільки ще пред грою Маркевич молився лише на результативну нічию.

.

Коментарі ()