Головне

Медведчук відповів на критику Ярославського та чекає публічних вибачень

18.08.2010 12:31 364 0

Прес-служба Віктора Медведчука відповіла на заяву президента харківського "Металіста" Олександра Ярославського про те, що в "Апеляційному комітеті ФФУ засідають фахівці юридичної компанії BIM, акції якої належать братам Суркісам та їх другу Віктору Медведчуку".

"Розуміємо Ваші переживання з приводу рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ про зняття очок з Вашої футбольної команди. При цьому, як і мільйони українських уболівальників, згодні з Вашою тезою, що в українському футболі давно переважає банальний дух наживи, а не спортивний принцип. Це підтверджує і низка скандалів, що захлеснула наш футбол в останні роки.

Після того, як футбол став частиною великого бізнесу, його закони прийшли на зміну законів спорту. І це, як відомо, далеко не тільки українське явище. Тим більше дивно чути подібні одкровення з вуст саме власника одного з футбольних клубів... Залишаємо на Вашій совісті той факт, що подібні одкровення не звучали з вуст Ваших, поки конфлікти обходили стороною Вас особисто.

Ми уповноважені повідомити Вас, що Голова Ради Центру "Правова держава" Віктор Медведчук був дуже здивований, коли у Вашій емоційній критиці на адресу ФФУ, широко розтиражованому у ЗМІ, виявилася згадка про нього. Тим більше що Віктор Медведчук не має ніякого відношення ні до ФФУ, ні до згаданих Вами подіям, що Вам дуже добре відомо.

При цьому Віктор Медведчук вважає, що не має ні права, ні будь-якого бажання давати оцінку чи коментувати ситуацію, у якій опинилися якісь футбольні клуби.

Дуже сподіваємося, що стан афекту, у якому Ви перебували, згадуючи ім'я Віктора Медведчука (іншого пояснення цьому знайти просто важко), вже пройшло, і Ви знайдете у собі сміливість принести йому відповідні публічні вибачення. В іншому випадку, запевняємо Вас, Віктор Медведчук скористається своїм правом, щоб Ви зробили це на підставі рішення суду. Висловлюємо впевненість, що Ви зрозумієте, про що йде мова, якщо для Вас ще існують такі поняття, як гідність і честь.

До речі, нагадуємо, що ще 12 років тому, після того, як Віктор Медведчук був обраний народним депутатом, він перестав займатися бізнесом і продав свою частку акцій у різних компаніях, у тому числі і в згаданій Вами компанії BIM", - йдеться у заяві.

Коментарі ()