Головне

Вболівальники "Дніпра" вчинили напад на фанів "Металіста"

15.08.2010 16:43 282 0

Після суботньої гри "Дніпра" та "Металіста" відбулися серйозні сутички вболівальник обох команд.

Про це повідомляє ua-football із посиланням на mediaexperts.

Незважаючи на те, що бійці "Беркута" не випускали фанів "Металіста" близько 40 хвилин зі стадіону, і ще стільки ж кружляли колоною по місту, тактика правоохоронців до кінця не спрацювала.

У декількох кілометрах від обласного центру колону автобусів чекали дніпропетровці. Один з каменів, запущений кимось з фанатів "Дніпра" чудом не покалічив харківського журналіста. Тільки завдяки подвійному склопакету, вдалося уникнути серйозних травм, а перше скло було рознесені вщент.

В 30-40 кілометрах від Дніпропетровська, коли автобус з уболівальниками харківської команди зупинився біля автозаправки, кілька десятків фанатів "Дніпра" вискочивши з своїх машин, напали знову. При цьому міліції поблизу вже не було. Під час нападу вони розбили кілька вікон, і користуючись тимчасовою чисельною перевагою, побили кількох харків'ян.

Оскільки більша частина харківських уболівальників була в цей час в магазині, то дніпряни встигли швидко поїхати на власних автомобілях. Вони захопили з собою кілька пакетів з автобуса з речами і їжею, і закинули всередину сміттєву урну із побажанням передати привіт харківському фан-руху.

Коментарі ()