Головне

Маркевич: Прем'єр-ліга не розуміє, що інтереси збірної стоять на першому місці

13.08.2010 10:41 447 0
Маркевич: Прем'єр-ліга не розуміє, що інтереси збірної стоять на першому місці
Прем'єр-ліга відмовилася переносити ігри 8-го туру за участю "Карпат" та "Дніпра", що співпадають із початком проведення тренувального збору збірної.

Це рішення головний тренер збірної Мирон Маркевич піддав нищівній критиці в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"30 серпня збірна України розпочне свій збір, і кожен день для нас має вкрай важливе значення. Перед зустріччю зі збірною Нідерландів національна команда зібралася лише на два дні, що в процесі якісної підготовки термін малий. Коли провели десятиденний збір у Харкові - було видно результат", - сказав він.

"У керівництві прем'єр-ліги й чути нічого не хочуть. Не можу зрозуміти, як можна не враховувати інтереси збірної. Національна команда - це головне!", - продовжив він.

"Те, що відбувається, інакше як свавіллям, не назвеш. Іншого слова не підберу. Всі повинні зрозуміти: інтереси національної збірної стоять на першому місці", - заявив Маркевич.

Мирон Богданович виступив проти привілеїв окремим командам, нагадавши, що коли його "Металіст" грав у Кубку УЄФА та звертався із проханням перенести ігри чемпіонату за своєю участю, Прем'єр-ліга неодноразово відмовляла харків'янам.

Нагадаємо, що матчі "Карпати" - "Волинь" та "Дніпро" - "Металург" (Донецьк) дирекція прем'єр-ліги призначила на 30 серпня - день, в який стартує черговий тренувальний збір національної команди України, мотивувавши це необхідністю відпочинку команд зі Львова та Дніпропетровська після ігор Ліги Європи.

Коментарі ()