Головне

Прем'єр-ліга. 5 тур. Гол Шевченка приносить "Динамо" три очки

08.08.2010 22:54 442 0
Прем'єр-ліга. 5 тур. Гол Шевченка приносить "Динамо" три очки

Київське "Динамо" у матчі 5 туру чемпіонату України зуміло забезпечити собі гарний настрій на найближчу неділю. У Києві підопічні Валерія Газзаєва переграли донецький "Металург" з рахунком 1:0.

Команда Ніколая Костова вирішила зіграти з "Динамо" на контратаках з тотальним пресингом. І як по першому таймі, то у гостей все виходило. Навіть більше, ще в перші 45 хвилин донецькі гості мали забивати. Після помилки у центрі захисту киян Мгуні вибігав сам на сам з Бойко, обіграв воротаря, а ось влучити у пусті ворота не зумів.

Щось протиставити цьому моменту "Металурга" динамівці зуміли трохи пізніше, але сильний удар Гармаша відбив воротар.

Гра в Києва у першій половині матчу явно не "клеїлася". Дебютант команди Попов постійно отримував на горіхи від Шевченка, який закликав гравця грати активніше пр підключенні до атаки.

Мілевський в таку спеку ледве не тримався на ногах і постійно падав у штрафній, але суддю змусити помилитися в Артема не вийшло. І хоча в другому таймі Мілевського свистом проводжали на лаву запасних, але саме він зумів віддати пас на Шевченка, який на 58-ій хвилині забив єдиний гол в цій зустрічі, пробивши поміж ніг воротаря "Металурга".

У другому таймі "Динамо" вже зіграло по рахунку, практично без помилок в захисті. Пожвавив гру киян вихід на поле Гусєва, який, схоже, набирає потрібні кондиції.

"Металург" після пропущеного голу хоча й намагався відігратися, але таких шансів як у першому таймі у них вже не було. Гості жодного разу не пробили в площину воріт "Динамо", а отже на нічию так і не напрацювали, зазнавши третьої поразки в п`яти матчах.

Коментарі ()