Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" показав, як треба грати з новачками

07.08.2010 21:19 547 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" показав, як треба грати з новачками

"Шахтар" виграв у "Севастополя" без проблем. "Гірники" мають обігрувати такі команди, як кажуть, однією лівою. Але!

Але з такою грою у захисті донеччанам немає чого робити у Лізі Чемпіонів. Не стверджую, що жахливо, але треба набагато краще. Роздумуйте самі!

1. На 15-ій хвилині Шевчук, який дуже рідко з'являється у стартовому складі, у власному штрафному (майже воротарському, - Я. Л.) майданчику віддав на Вілліана так, що Салхі опинився перед Пятовим, але точно пробити не зумів.

2. На 68-ій хвилині Пятов врятував свою команду після провалу захисту, коли донеччани знову не вибили м'яч за межі штрафної у простій ситуації. Бив Шевчук. Той, який із "Севастополя".

Сильніші суперники такого не вибачать. Попереду у "помаранчево-чорних" Ліга Чемпіонів. І не треба дорікати, як деякі полюбляють, грою у захисті київського "Динамо". Тут я конкретно кажу про звітну гру та дану гру у захисті (вибачте за каламбур, - Я. Л.). "Динамо" обговорять окремо.

Ніхто не буде сперечатися, що у "Шахтаря", особливо з приходом Едуардо, найкраща атака в Україні. А за іменами, не побоюся цього вислову, - одна з накращих у Східній Європі. Але за умови такої гри у захисті важко буде чогось досягнути. "Сидіти" у нападі 90 хвилин - неймовірно.

Звичайно, будемо всі сподіватися, що Чигринський заграє на своєму найвищому рівні. Кучер не буде робити таких фолів, як у матчі із "Зорею", а Шевчук - таких помилок, як сьогодні.

Про гру писати особливо немає чого. Бенефіс Південної Америки був. Це не враховуючи м'яча у власні ворота Шевелюхіна, якому дуже допоміг зірковий новачок Едуардо.

Коментарі ()