Головне

Газзаєв: З "Аяксом" я знайомий прекрасно

06.08.2010 13:45 345 0

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газза'в прокоментував результати жеребкування останнього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, де у суперники українському клубу дістався голландський "Аякс".

"Жеребкування дивився на базі, у своєму робочому кабінеті. Що я можу сказати? Вважаю, що говорити про везіння або невдачу на цій стадії турніру не доводиться. Чув, що деякі з моїх підопічних, приміром, не хотіли грати з "Зенітом". Не вважаю, такі версії правильними: команда, яка претендує на вихід в груповий турнір Ліги чемпіонів, повинна бути готова до всього.

З "Аяксом" я знайомий прекрасно, знаю про перипетії останнього матчу голландського клубу із грецьким ПАОКом. Вивчати цю команду нам буде простіше, тому що сезон у Нідерландах уже стартував.

Як ми будемо опікувати Суареса? Вибачте, я тільки переварюю новину про суперника, і про такі тонкощі поки не замислювався. Головне, щоб усі наші футболісти підійшли до першої гри у всеозброєнні. Удома ми граємо чи на виїзді - не так суттєво. А от, що дійсно важливо, так це фактор виїзного гола, - цитує тренера "Спорт-Экспресс в Украине".

Коментарі ()