Головне

Уболіваємо проти "Зеніта", "Аякса" та "Фенербахче"

29.07.2010 08:41 558 0
Уболіваємо проти "Зеніта", "Аякса" та "Фенербахче"

Київському "Динамо" для того, щоб бути "сіяним" у наступному раунді Ліги чемпіонів варто вболівати проти трьох команд - "Зеніта", "Фенербахче" та "Аякса". Якщо дві команди із цієї трійці не пройдуть далі третього кола, то "Динамо" в разі проходження "Гента", буде у завершальному раунді кваліфікації серед "сіяних"

Нагадаємо, що "Зеніт" на виїзді задовольнився нульовою нічиєю в матчі з "Уніря", "Фенербахче" у гостях забив два м'ячі у ворота "Янг Бойз" (2:2), а  "Аякс" вдома розійшовся миром з ПАОКОМ (1:1).

У 4- му відбірковому раунді (жеребкування відбудеться 6 серпня) 10 команд "турніру 15" розіграють 5 путівок у груповий турнір. І якщо, "Динамо" опиниться в числі "несіяних", те серед можливих суперників киян будуть "Севілья", "Вердер", "Зеніт", "Тоттенхем", "Аякс" ("Фенербахче").

Якщо, все-таки динамівці потраплять в "топ-посів", то в списку конкурентів опиниться переможець пари "Брага" - "Селтік", "Сампдорія", "Осер", а також двоє із трійки "Унірія", ПАОК, "Янг Бойз", повідомляє "Спорт-Экспресс в Украине".

Коментарі ()