Головне

Суркіс: "Чим сильніший наш суперник, тим краще ми граємо"

28.07.2010 08:56 261 0

Ігор Суркіс упевнений, що у майбутнього "Динамо" здатне буде боротися з більш сильними суперниками на європейській арені.

Про це заявив сам президент київського клубу після розгромної перемоги над бельгійським "Гентом", пише офіційний сайт киян.

"Мені здалося, що команда вийшла на поле з якимось хвилюванням, яке було присутнє у завершальній фазі атаки. Але старт у протистоянні з "Гентом" вийшов хорошим. У нас ще півкоманди травмованих - Юссуф, Нінковіч, Гіоане, Гусєв. Бійці, які нераз грали у Лізі Чемпіонів", - сказав він.

"Сьогодні ми побачили у складі молодого Зозулю, нашого аргентинця, Гармаша, який віддав чудовий пас на Шевченка, коли Андрій забивав другий м'яч. Цим він зняв багато запитань. Сподіваюся, в ігровому плані команда ще буде додавати. У наступному раунді буде більш серйозний опонент. Звернув увагу, що чим сильніший наш суперник, тим краще ми граємо", - додав Суркіс.

За словами президента клубу, він дуже задоволений, що всі три м'ячі забили українські футболісти.

"У першу чергу, мене радує, що і Гармаш, і Зозуля, і Ярмоленко - грають. Я ними дуже задоволений, вони набираються досвіду. У цих хлопців велике майбутнє, так само, як і у молодого воротаря Коваля, якого ми підписали. Він складатиме конкуренцію, адже не відомо, коли повернеться Шовковський", - розповів він.

"Ми чекаємо поповнення в особі Андре, якого викликали у збірну Бразилії. Сподіваюся, в атаці у нас все налагодиться. Думаю, у нас все стабілізується і стане на свої місця, коли повернуться Гусєв, Попов, Юссуф, Нінковіч, Хачеріді. Ми побачимо команду, здатну боротися з більш сильними суперниками на європейській арені", - підсумував Суркіс.

Коментарі ()