Головне

Ліга Чемпіонів. Газзаєв показав бельгійцям, хто у Києві господар

27.07.2010 22:04 1153 0
Ліга Чемпіонів. Газзаєв показав бельгійцям, хто у Києві господар

Багато хто до матчу запевняв, що "Динамо" з такою грою, яку вони показали у стартових матчах чемпіонату, буде дуже важко із "Гентом". Але, як виявилося, кияни "з'їли" бельгійців досить впевнено. Можливо, різниця у чемпіонах є такою великою. Нам то можна порівнювати лише по таких поєдинках. Одне лише є точним: "Динамо" перемогло третю команду Бельгії дуже впевнено.

Якщо спробувати пригадати моменти біля воріт Бойка, то відразу перед очима епізод із забитим м'ячем. Арбітр перед тим показав порушення правил. І нам же таке рішення на руку, адже невідомо, що було б далі, зарахуй тоді Вільям Коллам те взяття воріт.

Перед вищезгаданим епізодом "Динамо" вже вело у рахунку. Сталося все так: пішов пас на Гармаша, який не встиг, але і невдало зіграв голкіпер, тому Ярмоленку варто було просто не промахнутися повз ворота.

Забігаючи наперед, потрібно зазначити, що у звітному матчі хороший футбол показали Ярмоленко, Даніло Сілва та Гармаш. Андрій чудово діяв у підкатах на половині поля суперника, хоча, звичайно, були і певні помилки, але малі. Сілва у першу половину першого тайму взагалі не давав спокою захисту гостей. Потім, щоправда, відійшов назад (можливо, Газзаєв попросив).

Гармаш - це окрема історія. Чого коштує тільки його точний пас на Шевченка, коли Андрій забивав другий м'яч. Денис зіграв так, неначе він і Шевченко пліч-о-пліч уже не перший рік грають. Вдало діяв Гармаш і в інших епізодах.

А про Шевченка можна писати довго. Особливо запам'ятався епізод, де Андрій намагався пробити красиво через себе. І це у його роки! Ну, і третій гол - заслуга Андрія. Він видряпав м'яч і віддав надточну передачу на Зозулю. Роман, до речі, зіграв у завершальній стадії не по роках зріло.

Загалом, "Динамо" може спокійно вирушати на повторний матч. Але не надто спокійно, адже попри поразку не варто аж так недооцінювати бельгійців. До зустрічі через тиждень!

"Динамо" (Україна) - "Гент" (Бельгія) 3:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Ярмоленко (19), 2:0 - Шевченко (80), 3:0 - Зозуля (90+2)

"Динамо": Бойко, Даніло Сілва, Бетао, Вукоєвіч, Шевченко, Ярмоленко, Мілевський (Бертольо, 50; Л. Алмейда, 90), Михалик, Гармаш, Маграо, Єрьоменко (Зозуля, 76)

"Гент": Йоргачевіч, Майр (Смолдерс, 73), Ханствейт, Вілс, Тійс, Мбай (Арбейтмен, 59), Ель-Ганассі, Дуарте, де Смет (Кулібалі, 83), Лепуан, Гронден

Попередження: Бетао (58), де Смет (60), Дуарте (89)

Коментарі ()