Головне

Газзаєв: "Хвилює те, що нам не вдавалося не пропускати у матчах чемпіонату"

26.07.2010 14:11 368 0
Газзаєв: "Хвилює те, що нам не вдавалося не пропускати у матчах чемпіонату"

Напередодні старту у кваліфікації до групового етапу Ліги Чемпіонів головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв поділився планами на матч з бельгійським "Гентом".

Про травмованих 

Після матчу з "Металістом" ми, як і зазвичай, надали гравцям один вихідний. А зі вчорашнього дня розпочали підготовку до гри з "Гентом". Усі гравці готові, за винятком Нінковіча, який вчора на тренуванні отримав невеличке ушкодження.

Ні Попов, ні Гусєв, ні Каддурі з Юссуфом наразі не готові грати. Вони ще травмовані. Юссуф і Каддурі з четверга повинні займатися в основній групі, Гусєв - можливо, а Попов приступить до тренувань лише через тиждень.

Про Коваля 

Коваль наразі проходить медогляд. Сьогодні ввечері він має тренуватися разом з командою. Загалом, медогляд - це формальність, і можна казати, що Коваль - гравець "Динамо". І сьогодні ж ми його заявим на кваліфікацію Ліги Чемпіонів.

Ініціатива підписати Коваля була моєю. Адже Шовковський відлетів на операцію, дуже серйозну операцію. Тому нашим завданням було взяти досить хорошого талановитого воротаря, яким і став Максим.

З"Гентом" буде грати Бойко. Коваль учора відіграв матч за "Металург", сьогодні проходить медобстеження. З точки зору психології, думаю, не варто ставити Максима. Він має адаптуватися у колективі.

Про "Гент" 

З гравцями, які колись виступати у Бельгії, я не спілкувався. У нас на матч за Суперкубок Бельгії їздили Латиш і Лужний. Є відеозапис поєдинку між "Андерлехтом" і "Гентом". Тому сьогодні ввечері ми надамо всю інформацію нашим гравцям.

"Гент" - досить хороша команда. У минулому сезоні завоювали кубок країни, посіли третє місце у чемпіонаті. Грають у цікавий комбінаційний футбол. Є футболісти, які непогано зіграли з "Андерлехтом".

Безумовно, завдання - вийти у наступний кваліфікаційний раунд Ліги Чемпіонів. Тому ми маємо досягти цього результату. Хвилює той факт, що нам не вдавалося не пропускати у матчах чемпіонату. У першу чергу завтра потрібно відіграти на нуль і максимально активно діяти в атаці.

Про завдання та молодь 

Нам потрібно спочатку потрапити у груповий турнір, а потім уже ставити завдання. Минулого року у нас було завдання вийти з групи, незважаючи на сильних суперників. Проте помилки індивідуального характеру не  дали нам цього зробити. Думаю, минулорічний досвід нам допоможе.

Я вважаю, що у нас цілком укомплектована команда. Радує молодь. Добре відіграли з "Металістом" Гармаш і Зозуля. Молодь взагалі зараз конкурує з гравцями основи.

Коментарі ()