Головне

Павлов: Якщо не буде бажання і фізичних сил - ми не обіграємо жодну команду!

17.07.2010 23:18 455 0
Якщо не буде бажання і фізичних сил - "Ворскла" не обіграє жодну команду.

Про це заявив головний тренер полтавської команди Микола Павлов після програшу "Іллічівцю".

"Сьогодні не було бажання достатнього. Я не достукався до них - не дадуть мені збрехати, що я постійно був на взводі ці дні. Після таких перемог, як у Луцьку, завжди бувають спади", сказав він.

"Якщо не буде бажання і фізичних сил - ми не обіграємо жодну команду! Всі футбольні закони спрацювали проти нас. І пенальті: якщо ми не забиваємо, то справді самі винні. Плюс спортивна удача від нас відвернулася", - переконаний тренер.

"Бажання бачимо, а домогтися результату не можемо. Видно, перша перемога на виїзді послужила нам погану службу. Помилки в обороні призвели до того, що нам занадто швидко треба було відіграватися. Перебіг гри ми не зуміли переламати, матч складався дуже для нас невдало, чим суперник і скористався", - додав керівник команди.

За словами наставника, Кулаков не може за такої спеки постійно бігати і показувати свої найкращі швидкісні якості.

"У Луцьку йому це вдавалося - там і так двох захисників поміняли, не знають тепер, що робити", - зазначив фахівець.

На думку Павлова, вилучення Безуса сталося через його стиль гри: "Суддя скористався його помилками і "нагородив" його вилученням".

"Попередження Кулакову за суперечки з суддею? У нього вони і без сьогоднішнього матчу були часто. Ми і так йому весь час про це говоримо - ну що тут зробиш? Матеріально буде покараний", - сказав тренер.

За словами Павлова, заміна Маркоскі була не емоційною: "Я, може, і в перерві б його змінив, але сподівався, що він у другому таймі зіграє краще. А коли він не реалізував пенальті, за рахунку 0:2 вже замінив".

Павлов вважає, що тільки перший м'яч - наслідок помилки воротаря.

"Другий гол він, може, і не бачив. Перший гол, кажуть, він помилився, а другий - з-під гравця удар. Напевно, щось у цій ситуації завадило Серьожці спрацювати так, як треба", - наводить слова фахівця офіційний сайт "Ворскли".

Коментарі ()