Головне

Луческу: Голи "Шахтаря" деморалізували "Таврію"

05.07.2010 00:23 241 0
Голи гравців "Шахтаря" деморалізували "Таврію" у матчі за Суперкубок України.

Про це заявив головний тренер донеччан Мірча Луческу, повідомляє Террикон.

"Я задоволений. Приємно, що ми з командою за шість років завоювали дев'ять трофеїв. Будемо сподіватися, що ця перемога додасть нам упевненості у подальшому. Ми в боргу перед вболівальниками і президентом. І пора вже проявити себе в Лізі чемпіонів", - сказав він..

За словами румунського фахівця, "Таврія" не зупинилася і пішла вперед навіть після швидкого голу "гірників".

"Навіть були моменти, коли кримчани диктували умови. Наприкінці першого тайму і всю другу половину ми випробовували майстерність, техніку наших гравців, використовували наш функціональний стан, який за такої спеки виявився вищим, ніж у суперника", - пояснив тренер.

На думку Луческу, вийшла організована динамічна гра, про яку він мріяв.

"Будь-який з гравців "Шахтаря" міг потрапити до штрафного майданчика суперника і забити гол", - наголосив наставник донеччан.

"Це важлива перемога престижна, хоча і турнір носить неофіційний статус. Ця перемога додасть нам впевненість у подальшому. Хотілося подивитися, як виглядає команда після місяця інтенсивних тренувань. Кравченко і Кривцов пропустили частину зборів, а інші виконали всю програму, і це мене дуже радує", - зазначив Луческу.

"Про суперника дуже складно щось сказати. Наші голи деморалізували суперника. Хоча "Таврія" - хороша команда, але це був не її рівень. Впевнений, що в чемпіонаті, хто б з ними не грав, буде мати великі проблеми", - підсумував головний тренер "Шахтаря".

Коментарі ()