Головне

Голодюк не допоможе "Карпатам" у перших матчах ЛЄ

04.07.2010 23:17 345 0
Футболіст "Карпат" Олег Голодюк не зможе допомогти команді у перших іграх нового чемпіонату України та Ліги Європи.

Гравець продовжить готуватися до сезону за індивідуальною програмою щонайменше до середини липня через ушкодження, яке він отримав ще в минулому сезоні.

Про це інформаційному центру клубу розповів головний тренер команди Олег Кононов.

"Олег минулої середи вдруге їздив до Мюнхена, де в одній з найкращих спортивних клінік Європи пройшов обстеження та прийняв процедуру. Німецькі медики порадили йому утриматися від тренувань у загальній групі ще принаймні два тижні", - сказав він.

За слова наставника львів'ян, процес відновлення триває нормально.

"Олег отримав дуже неприємну травму, яка вимагає тривалого лікування. Тому, як і на зборах в Австрії, він у Львові працюватиме поки що за індивідуальною програмою".

15-го липня Голодюк знову полетить у Мюнхен, де пройде ще одну процедуру і обстеження, яке й визначить, чи можна буде йому приступати до тренувань разом з командою.

Олег Кононов також пояснив, чому у заключному спарингу в Австрії не грав лівий захисник Ігор Ощипко:

"За день до гри у Ігоря стався спазм задньої поверхні стегна. Щось схоже у нього було під час перебування у таборі збірної України наприкінці травня. Тільки тоді спазмувала передня поверхня стегна. Це є наслідком великих навантажень і в цій ситуації краще гравцю надати відпочинок", - розповів керманич "зелено-білих".

"Тому тренери разом з медиками й вирішили, що Ощипко у грі з "Вікторією" участі не братиме. Ігор відпочиває третій день. Але загалом у нього все нормально і вже завтра він буде працювати у загальній групі", - сказав тренер.

Коментарі ()