Головне

"Дніпро" на планує підсилюватися

08.06.2010 08:44 444 0
У понеділок ввечері відбулося перше після відпустки тренування "Дніпра".

У занятті взяли участь не всі гравці: футболістам збірних був наданий відпочинок. На перше тренування міжсезоння-2010 вийшли: Боровик, Шеліхов, Кравченко, Назаренко, Калиниченко, Алсідес, Гоменюк, Самодін, Бєлік, Мандзюк, Чеберячко, Пашаєв, Льопа, Шахов, Карноза, Каверін.

Після розминки футболісти підтримали м'яч у двох "квадратах", а потім, розділившись на дві команди, зіграли на півполя.

За словами головного тренера "Дніпра" Володимира Безсонова, у найближчі дні до команди приєднається Денісов, якому були прооперовані пахові кільця, у вівторок приїде Лобжанідзе, а всі "збірники" зберуться 14 червня.

"Попередньо можу сказати, що 14-го ми тут зіграємо з "Кривбасом", 19-го плануємо зустрітися з "Арсеналом", 23-24-го два матчі проведемо з "Іллічівцем". Плануємо зіграти ще дві гри, суперників в яких уточнюємо", - додав Безсонов.

На думку тренера, клуб не планує підсилюватися. "Найближчим часом ні, але, можливо, за якийсь час подивимося новачків". Повертаються до "Дніпра" з оренди Каніболоцький, Льопа, Федорчук, Шахов.

Як розповів тренер, окрім прооперованого Денісова, невеликі проблеми відчувають Кравченко і Калиниченко. "Але лікар допускає їх до роботи".

"Феррейра приїде 10 числа - важко зістикувати кілька довгих перельотів", - додав наставник.

За словами Безсонова, йому нічого невідомо про інтерес "Металіста" до Сергія Назаренка. "Мені про це нічого не відомо. В інтернеті пишуть багато чого. Навіть розмов таких не було".

Графік тренувань Безсонов буде погоджувати з трансляціями матчів з ПАР. "Це невід'ємна частина нашої роботи - гравці повинні бачити, в якому напрямку розвивається футбол", наводить слова тренера офіційний сайт клубу.

Коментарі ()