Головне

Чигринський: До оборони збірної питань накопичилося багато

04.06.2010 11:58 251 0
До оборони збірної України у матчі з Норвегією накопичилося багато питань.

Про це заявив захисник команди Маркевича Дмитро Чигринський.

"Якщо в цілому аналізувати зустріч із норвежцями, приходиш до висновку, що обидві команди не відіграли, а саме відмучилися", - наводить слова футболіста газета "СЭ в Украине".

"Одні створювали моменти, але так і не могли їх реалізувати, а інші були дуже близькі до того, щоб пропустити, але все ж вистояли. Ось я й кажу: відмучилися ... Навіть не знаю, чому гра розвивалася в такому руслі. Може, вплинуло поле?" - припустив захисник.

На його думку, покриття поля було дуже повільним, а газон сухим. "Довелося грати в статичному положенні. Ви й самі бачили, швидкостей у цій зустрічі не було - не те, що позамежних, але навіть і тих, що вище середні. Боюся, періодично створювалося враження, що гравці ходили по полю пішки", - переконаний Чигринський.

"До оборони, і це стосується не лише зв'язки Русол - Чигринський, але й всієї захисної лінії, питань по цій зустрічі накопичилося багато", - заявив футболіст. Причиною такої думки є дуже багато можливостей для взяття воріт у господарів.

"Структурно ми всі неправильно перебудовувалися саме в цих схожих одна на одну ситуаціях. Бо, як ви помітили, таке відбувалося не один раз. У першому таймі це була натуральна тенденція, ми абсолютно неправильно діяли позиційно", - зазначив спортсмен.

За словами Чигринського, Україні "десь пощастило, десь Андрюха Дикань виручив".

Коментарі ()