Головне

Бакалов: "Арсенал" планує підсилення атаки

04.06.2010 09:38 374 0
"Арсенал" збирається провести підсилення атакувальної та інших ліній.

Про це заявив головний тренер команди Юрій Бакалов, інформує ua-football.com.

"Поки контракт не укладений, немає сенсу називати футболістів за прізвищами. Можу сказати, що дійсно ведуться переговори з низкою футболістів. Є і ті гравці, які всім вам добре знайомі. Але поки нічого конкретного сказати не можу", - сказав він.

На думку Бакалова, в його команді обов'язково будуть нові імена.

"Але їх буде небагато, у нас хороший склад, який необхідно лише декілька зміцнити, щоб підвищити конкуренцію. Для кількості ми брати футболістів не будемо. Нам важливі ігрові, психологічні та людські якості", - запевнив наставник столичної команди.

За словами тренера, клуб планує підсилення атакувальної та інших ліній. "Перехід Воробея, безумовно, - втрата для клубу. Думаю, він не найгірші роки провів в "Арсеналі", забив сотий гол у чемпіонаті. Ми можемо тільки побажати йому успіхів", - сказав тренер.

Як розповів Бакалов, Закарлюка був травмований буквально за чотири тури до закінчення чемпіонату, пошкодження було непростим і процес відновлення досі триває.

"Ми працюємо у своєму режимі, а спаринги будуть трохи пізніше, коли команда буде функціонально готова. Зараз контрольні матчі нам не потрібні", - додав наставник "канонірів".

Коментарі ()