Головне

Наставники юнацьких збірних зібралися у ФФУ

27.05.2010 19:06 401 0
У четвер, 27 травня, у столичному Будинку футболу відбувся круглий стіл за участю головних тренерів збірних України, Англії, Ірландії та Боснії-Герцеговини, що беруть участь у еліт-раунді кваліфікації чемпіонату Європи серед 19-річних.

Нагадаємо, що матчі в третій групі цього відбірного етапу приймає Київ та Бородянка, повідомляє інформ-служба ФФУ.

Одразу після першого ігрового дня наставники команд зібралися в штаб-квартирі ФФУ, щоб поспілкуватися у професіональному колі - разом із журналістами та вболівальниками, що ставили свої запитання у ході он-лайн трансляції на сайті sport.ua.

У середу, 26 травня, змагання в третій групі еліт-раунду стартували поєдинками Англії проти Ірландії та України проти Боснії-Чорногорії. У обох випадках сильнішими виявилися фаворити: англійці здолали суперників з рахунком 1:0, а підопічні Анатолія Бузника святкували більш упевнену перемогу - 4:1.

Наступного дня наставники команд вже виступали не в ранзі опонентів, а співрозмовників, поділившись своїми враженнями від дебюту своїх команд та розповівши про перспективи у турнірі.

Однак, учасники круглого столу зосередилися не лише на сьогоденні. Вони також розповіли про загальну систему підготовки молодих футболістів в їхніх країнах, нагальну проблематику розвитку футболу тощо.

Окрім того фахівці обговорили певні методичні нюанси підготовки команд до турнірів такого масштабу та розказали про власні способи боротьби з порушеннями дисципліни, котрі притаманні гравцям такого віку.

Коментарі ()