Головне

Моуріньо назвав можливих новачків "Реала"

27.05.2010 17:31 1094 0
Жозе Моуріньо хотів би бачити у мадридському "Реалі" Майкона з міланського "Інтера", а також Френка Лемпарда з лондонського "Челсі" або Стівена Джеррарда з "Ліверпуля".

За словами португальського фахівця, Майкон володіє відмінними даними і, граючи в захисті, може забивати по шість голів за сезон. Що стосується Лемпарда і Джеррарда, то, за словами Моуріньо, це видатні гравці, кожний з яких посилив би "Реал".

Півзахисника лісабонської "Бенфіки" Анхеля Ді Марію, який, за даними ЗМІ, перейде в мадридський клуб, Моуріньо назвав "фантастичним гравцем зі слабшого чемпіонату".

За словами тренера, рівень Ді Марії може виявитися недостатнім для успішного виступу в чемпіонаті Іспанії, і платити за цього гравця великі гроші не варто.

Моуріньо сказав, що, швидше за все, "Реал" під його керівництвом буде використовувати дві тактичні схеми: 4-4-2 з "ромбом" в півзахисті і 4-3-3, але не відкинув і варіант гри в три захисники.

За словами тренера, "Реал" буде грати в атакувальний футбол, але в деяких випадках (наприклад, коли за рахунку 3:1 на користь мадридців у "Реала" видалять одного гравця) буде переходити до оборонної тактики.

Ветерани "Реала" Рауль і Гуті, за словами Моуріньо, можуть перейти в інший клуб. Якщо вони залишаться в мадридській команді, то повинні бути готові до ролі запасних гравців, підкреслив тренер, слова якого наводить gazeta.ua.

Нагадаємо, "Реал" оголосив про відставку Пелегріні і призначення Моуріньо на посаду головного тренера.

Коментарі ()