Головне

Газзаєв: В Україні високий рівень спортивної журналістики

23.05.2010 12:40 394 0


Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв легко адаптувався до роботи в Україні і має гарні стосунки з українськими журналістами.

Про це тренер розповів в інтерв`ю виданню "Спорт день за днем".

"Ми - два близьких народи, стільки років, що прожили разом однієї потужною державою. Думаю, що б не відбувалося навколо, а українці й росіяни один одного завжди зрозуміють і будуть один одному рідними. Приїхавши в Україну, я зустрів дуже приємне людське відношення, і дуже серйозний професійний підхід усіх, хто мене оточував.

Президент клубу Ігор Суркіс створив у київському "Динамо" прекрасні... я б сказав, навіть чудові умови для роботи. У команді й клубі гарний і міцний колектив фахівців у своїй справі. Я дуже задоволений тем, з якою самовіддачею ми працювали з помічниками, менеджерами, персоналом.

Думаю, що й прекрасне відношення журналістів до нас було обумовлено, у тому числі, і тим, що преса бачила нашу роботу. В Україні високий рівень спортивної журналістики, що не дивно, враховуючи те, як розвивається футбол у країні.

Взагалі, у будь-якій державі приємно по ходу роботи зустрічатися зі знаючими й професійними репортерами, і ті, хто оточує "Динамо" - не виключення. Я з повагою ставлюся до праці журналістів, тому, напевно, і знайшов швидко спільну мову з українською пресою. Іноді, щоправда, вона буває несправедлива до нас, але я схильний це списувати скоріше на уболівальницькі емоції, - розповів Газзаєв.

Коментарі ()