Головне

Гвардіола запевнив Чигринського, що розраховує на нього

22.05.2010 13:35 542 0

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола по закінченні сезону мав розмову з Дмитром Чигринським і хоче бачити його і надалі в команді.

"Звичайно я розмовляв із Гвардіолою, а як може бути інакше?! Я хотів саме від нього почути чи розраховує він на мене, і чи є я в його планах на майбутній сезон. Хосеп з повною відповідальністю запевнив мене, що він дуже розраховує на мене й бачить мене тільки у формі "Барселони".

Адже придбання трансферних прав на мене в донецького "Шахтаря", причому, за дуже пристойні гроші, ідея винятково Гвардіоли, і він наполіг, що б президент "Барселони" вийшов на керівництво "Шахтаря" з офіційною пропозицією на мене, що властиво й зробив Жоан Лапорта.

Тому, як і тоді, так і зараз Гвардіола на мене розраховує, а це для мене зайвий стимул, ще наполегливіше працювати, щоб нарешті повноцінно заграти в основі настільки великого клубу. І потім, мої постійні виходи в основі за "Барсу", будуть досить корисні й для збірної країни, виклик у яку для мене подія, аж ніяк не повсякденна. Я дуже хочу грати, і приносити користь збірної моїй країни, - цитує Чигринського dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()