Головне

УЄФА підозрює "Фіорентину" і "Дебрецен" в організації договірного матчу

22.05.2010 09:38 539 0

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) розслідує матч групового раунду Ліги чемпіонів між угорським "Дебреценом" і італійською "Фіорентиною", які підозрюються не чесній боротьбі.

Про це повідомляють РІА Новини з посиланням на Франс Пресс.

По цій справі 15 травня дисциплінарний комітет УЄФА допитав вісьмох футболістів "Дебрецена". Чиновників зацікавила зустріч проти "Фіорентини", яку фіалки виграли з рахунком 4:3.

"Ми пишаємося тим, що зуміли тричі забити італійцям у першому матчі й двічі - у другому (5:2 на користь "Фіорентини")", - заявив представник угорського клубу Чаба Барта.

Деталі розслідування поки не розголошуються УЄФА.

"Дебрецен" програв усі шість матчів групового турніру в нинішньому сезоні в цьому квартеті виступали англійський "Ліверпуль", "Фіорентина" і французький "Ліон". За участь у груповому турнірі угорська команда отримала 9,2 мільйони євро від УЄФА, також клубу гарантовані додаткові доходи від продажу прав на телетрансляцію матчів ЛЧ.

"Дебрецен" став уже другим клубом з Угорщини, який підозрюють у договірних матчах. У листопаді 2009 року УЄФА розпочало розслідування зустрічі "Гонведа" і турецького "Фенербахче" (1:5) у кваліфікації Ліги Європи.

Коментарі ()