Головне

Тимощук: На фінал Ліги чемпіонів шанси рівні в обох команд

22.05.2010 08:58 500 0

Півзахисник "Баварії" українець Анатолій Тимощук вважає рівними шанси обох команд на перемогу у фінальному матчі Ліги чемпіонів з "Інтером", що пройде в суботу, 22 травня.

"Подивимося, наскільки вдасться міланцям підготуватися до матчу з нами. Ми, у свою чергу, серйозно вивчали суперника й цілеспрямовано налаштовувалися на матч із ним. "Інтер" пройшов "Барселону" і по праву грає у фіналі. Але в півфіналі було два матчі. А зараз, єдиний вирішальний двобій - у ньому інша напруга, інша відповідальність.

Ми повинні добре контролювати м'яч, уміло й раціонально поєднувати в атаці індивідуальні й командні дії. Але зробити це нелегко - в обороні "Інтер" грає компактно й захищається майже усією командою.

Перед початком матчу завжди рівність - 50:50. У кожного, звичайно, є свої переваги й фаворити, хтось в однієї з команд бачить більше сили, в іншої - менше. Але в цьому випадку, на мій погляд, шанси рівні: в обох суперників гарний підбрі футболістів, обидва не раз із успіхом застосовували різні схеми гри", - цитує Тимощука "Спорт-Экспресс".

Коментарі ()