Головне

Підопічні Куцева розпочали підготовку до Угорщини

18.05.2010 18:37 502 0
18 травня національна жіноча збірна України під керівництвом Анатолія Куцева зібралася у Чернігові, де проведе підготовку до відбірного матчу чемпіонату світу-2011 проти команди Угорщини (20 травня).

Нагадаємо, що цей поєдинок мав відбутися ще 21 квітня, але був перенесений через неприбуття угорок, котрих затримало вдома відміна авіарейсів у зв'язку з виверженням вулкана в Ісландії. У вівторок наші дівчата зібралися у Чернігові. Під началом Анатолія Куцева тренується 21 виконавиця. Як зазначає тренер, усі вони перебувають у гарному ігровому тонусі, адже російська та українська першості - у розпалі.

Через травми не зможуть взяти участі у грі хавбек "Житлобуда" Юлія Ващенко та півзахисник "Росіянки" Тетяна Чорна. До речі, саме остання відзначилася забитим м'ячем у попередньому двобої цих команд. У листопаді 2009-го, в Шопроні, суперниці розійшлися миром - 1:1, і цей рахунок, за словами українського наставника, цілком відповідав перебігу подій.

"Той матч проходив у важких погодних умовах, і продемонструвати свої найкращі якості було вкрай важко. Утім, мені відомі сильні та слабкі сторони у грі угорок, і я усвідомлюю, як потрібно діяти проти них. Не варто й нагадувати, що нас влаштує тільки перемога. Взагалі будь-яка втрата очок у поєдинках, що залишилися, може виявитися для нас фатальною, особливо з огляду на те, що в останньому турі Україна зустрічатиметься з Польщею - своїм головним конкурентом у боротьбі за перше місце", - підкреслює Анатолій Куцев.

Нагадаємо, що за вихід до фінальної частини ЧС-2011, яка пройде з 26 червня по 17 липня 2011 року в Німеччині, змагатиметься 41 європейська збірна. Учасники відбору поділені на вісім груп, переможці яких розіграють чотири путівки у матчах плей-офф. Невдахи стикових зустрічей отримають шанс посперечатися ще за одну вакансію в поєдинках додаткового раунду плей-офф, а потім - у двобої з представником зони КОНКАКАФ.

Склад збірної України:

Воротарі: Надія Баранова ("Звєзда-2005" Перм, Росія), Ірина Зварич ("Росіянка" Червоноармійськ, Росія), Катерина Самсон ("Легенда" Чернігів);

Захисники: Ірина Василюк ("Іллічівка" Маріуполь), Марина Масальська ( "Житлобуд-1" Харків), Валентина Котик ("ШВСМ-Ізмайлово" Москва, Росія), Алла Лишафай ("Звєзда-2005"), Ольга Маслянко, Олена Ходирєва (обидві - "Легенда");

Півзахисники: Юлія Гнидюк, Людмила Лемешко (обидві - "Легенда"), Віра Дятел, Наталя Зінченко (обидві - "Звєзда-2005"), Людмила Пекур ("Енергія" Вороніж, Росія), Тетяна Романенко ("Кубаночка" Краснодар, Росія), Наталя Сухорукова ("Житлобуд-1");

Нападаючі: Дарина Апанащенко ("Звєзда-2005"), Ольга Бойченко, Юлія Корнієвець, Оксана Яковишин (усі - "Легенда"), Світлана Фришко ("Житлобд-1").

ФФУ

Коментарі ()