Головне

Рабінович не вів переговорів з Безсоновим

18.05.2010 17:38 500 0
Президент київського "Арсенала" Вадим Рабінович не вів переговори з Юрієм Максимовим та Володимиром Безсоновим щодо посади головного тренера "Арсенала".

"Шановних людей, прізвища яких ви називаєте, я взагалі ніколи не розглядав. Ви напевно стежили за ситуацією в "Арсеналі". Після Олександра Заварова з командою працював В'ячеслав Грозний. У мене величезний пієтет і повага до цього тренеру. Грозний - справді видатний фахівець", - наводить слова власника клубу кореспондент "Чемпіона".

"Я не знаю, як би розвивалися наші стосунки, якщо би у ЗМІ не з'явилося офіційне обвинувачення на адресу Грозного. Я, як президент клубу, не міг вести з ним переговори до завершення судового розгляду", - додав він.

За словами Рабіновича, він вирішив зробити ставку на фахівців, "які разом з нами пройшли цю школу".

"Юрій Бакалов - це людина, яка росла разом з "Арсеналом", вдосконалювалася, а в кінці сезону очолював першу команду. За баченням футболу та іншими якостями - це справжній головний тренер "Арсеналу", - додав власник клубу.

Щодо Олександра Томаха, на думку Рабіновича, - "у футболі це найвідоміший фахівець і в додаткових рекомендацій він навряд чи потребує. Олександр Олександрович колись тренував Юрія Бакалова. Ми сподіваємося, що такий тандем додасть "Арсеналу" новий поштовх".

Нагадаємо, новим головним тренером команди став Юрій Бакалов.

Коментарі ()