Головне

Команда Головка зіграє зі швейцарцями

18.05.2010 14:41 296 0
У понеділок, 17 травня, юнацька збірна України (футболісти 1992 року народження) вирушила до Швейцарії, де 19-го числа у рамках підготовки до кваліфікації Євро-2011 (U-19) проведе товариський матч проти місцевих однолітків.

Наставник синьо-жовтих Олександр Головко викликав на збір 18 футболістів, переважна більшість яких у складі команди брали участь у міжнародному турнірі Slovakia Cup, що закінчився наприкінці квітня.

Разом з партнерами до альпійської країни вилетіли й два потенційні новачки - півзахисник київського "Арсеналу" Руслан Черненко та нападник "Львова" Роман Мочуленко.

Гра зі швейцарцями відбудеться у невеличкому місті Клотен, що неподалік від Цюріха. Для наших гравців вона стане черговим етапом підготовки до відбору Євро-2011 (U-19).

Нагадаємо, що українці разом із росіянами, данцями та шведами потрапили до четвертої кваліфікаційної групи, змагання в якій розпочнуться 7 жовтня.

Воротарі: Євген Гальчук ("Шахтар" Донецьк), Єгор Попович ("Металург" Запоріжжя).

Захисники: Антон Братков ("Динамо" Київ), Олександр Насонов ("Дніпро" Дніпропетровськ), Іван Ордець ("Шахтар"), Віктор Чумак ("Карпати" Львів), Артем Шабанов ("Арсенал" Київ).

Півзахисники: Руслан Бабенко ("Дніпро"), Максим Зеленевич ("Полтава"), Владислав Калитвинцев ("Динамо"), Олександр Караваєв, Олександр Нойок (обидва - "Шахтар"), Ігор Озарків ("Карпати"), Віталій Рябушко ("Динамо"), Руслан Черненко ("Арсенал").

Нападники: Пилип Будківський ("Шахтар"), Віталій Іванко ("Металург" Д), Роман Мочуленко ("Львів").

ФФУ

Коментарі ()