Головне

Дикань: Російське громадянство отримав десять років тому

14.05.2010 17:59 740 0
Російське громадянство новачок збірної України Андрій Дикань отримав в Хабаровську ще десять років тому.

Про це воротар "Терека" рохповів в інтерв'ю .

"Російське громадянство я отримав в Хабаровську ще десять років тому. Якщо мене заграють за українську збірну, в цьому сезоні в Росії однаково вважатися іноземцем не буду. А ось з наступного - цілком можливо", - сказав футболіст.

Дикань наголосив, що чудово усвідомлює, що добре ризикує: "легіонеру в Росії роботу знайти складніше".

"На цю тему була розмова з віце-президентом "Терека" Хайдаров Алхановим. Я пояснив, що не можна упускати шанс зіграти на чемпіонаті Європи. Звичайно, немає гарантій, що туди потраплю. Але я б не простив собі, якби не спробував зачепитися, раз вже доля подарувала таку можливість. Я і так в житті купу помилок наробив. Радий, що керівники клубу мене зрозуміли", - додав голкіпер.

За словами Диканя, клуб вже запропонував продовжити контракт, який завершується у грудні. "Вже пропонували продовжити його на два чи три роки, але поки взяв паузу".

"Стільки всього навалилося разом, що голова обертом: збірна, новий контракт. Це відволікає. А матчі зараз йдуть часто, треба сконцентруватися на грі. До переговорів повернемося пізніше. Треба і інтереси сім'ї враховувати", - підсумував Дикань.

Коментарі ()