Головне

Шевченко полетів в Лондон

14.05.2010 15:40 389 0
Капітан "Динамо" Артем Мілевський перед матчами за збірну він на кілька днів полетить до Туреччини "поплавати в морі та трохи морально відволіктися від баталій у чемпіонаті та важких ігор".

Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

"Перед збірною для відпочинку у нас лише тиждень, - сказав півзахисник Тарас Михалик. - Поїхав на рідну Волинь, до батьків і сестер. Неодмінно сходжу на рибалку, для неї на озері Свитязь створені просто казкові умови".

Мілош Нінковіч п'ять вихідних днів до чемпіонату світу проводить з сім'єю в Бєлграді. Огнєн Вукоєвіч, який активно готується до трьох товариських матчів збірної Хорватії, поїхав на батьківщину.

Тіберіу Гіоане до заїзду до тренувального табору збірної Румунії вирішив не їхати з Києва. У четвер ветеран команди був присутній на заходах, присвячених восьмим роковинам із дня смерті Валерія Лобановського.

Фінський півзахисник Роман Єрьоменко вже три дні на рідній землі. "Бо Фінляндія - найкраща країна у світі", - пояснив свій вибір Роман.

Бразильці Бетао та Маграо проведуть час у Бразилії, а Андрій Несмачний лишився в Україні.

Андрій Шевченко відразу після матчу з "Шахтарем" полетів до Лондона. Андрій також планує побувати в США, де мешкають батьки його дружини Крістен, а потім, можливо, полетить на острів Барбадос, де вже неодноразово відпочивав.

Коментарі ()