Головне

Юнацька збірна (U-19) зіграє останній спаринг перед Євро-2010

11.05.2010 20:59 490 0
У середу, 12 травня, юнацька збірна України (футболісти 1991 року народження) проведе останній контрольний поєдинок напередодні старту відбірного еліт-раунду Євро-2010 (U-19).

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

На полі бородянського стадіону "Борекс" підопічні Анатолія Бузника зустрінуться з іранськими однолітками.

Наставник синьо-жовтих викликав на збір, що розпочався 10-го числа, 21 виконавця. Серед них немає голкіпера запорізького "Металурга" Максима Коваля, який, за словами тренера, нині перебуває в гарному ігровому тонусі, його одноклубника Сергія Кривцова, котрий буде долучений до занять з "молодіжкою", травмованого нападника "Шахтаря" Віталія Федотова та оборонця Василя Прийми, чий донецький "Металург" готується до фіналу національного кубку.

"З огляду на те, що гра з Іраном є для нас генеральною репетицію перед офіційними матчами, ставлення до неї буде відповідним, - зазначає Анатолій Бузник. - За підсумками цього спарингу, а також тестування, яке проходитиме напередодні і під час чергового збору, і буде  визначено склад команди, що виступатиме у кваліфікації".

Наступного разу наші юнаки зберуться 16 травня в Криму, де й проходитиме фінальний етап їхньої підготовки. Нагадаємо, що з 26 по 31 травня Україна прийматиме турнір відбірного еліт-раунду Євро-2010 (U-19) в 3-й групі, де також гратимуть збірні Англії, Ірландії та Боснії-Герцеговини. Матчі будуть зіграні в Києві та Бородянці. Боротьбу за нагороди континентальної першості, вирішальна стадія якої проходитиме у Франції, продовжать лише переможці кожного з семи квартетів.

Склад збірної України

Воротарі: Ігор Левченко ("Олімпік" Донецьк), Антон Ситников ("Львів");

захисники: Богдан Бутко, Максим Імереков, Ярослав Олійник (усі - "Шахтар" Донецьк), Антон Кравченко ("Дніпро" Дніпропетровськ), Темур Парцванія, Олексій Прилєпов (обидва - "Динамо" Київ), Олег Поліщук (ПФК "Севастополь), Рустам Циня ("Шериф" Тирасполь, Молдова);

півзахисники: Євген Задоя, Сергій Сидорчук (обидва - "Металург" З), Роман Карасюк ("Волинь" Луцьк), Євген Макаренко, Сергій Сокуренко (обидва - "Динамо"), Ігор Чайковський ("Зоря" Луганськ);

нападники: Ігор Зубко ("Кримтеплиця" Молодіжне), Єгор Картушов ("Зоря"), Артур Каськов ("Металург" З), Володимир Коваль ("Динамо"), Євген Павлов ("Волинь").

Коментарі ()