Головне

Не стало Володимира Плоскіни

10.05.2010 13:41 282 0
У неділю, 10 травня, на 56 році життя після важкої хвороби помер видатний футболіст 70-80 років, тренер-селекціонер футбольного клубу "Шахтар" Володимир Іванович Плоскіна.

Про це повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

Свій футбольний шлях Володимир Іванович почав в 1969 році, граючи за різні західноукраїнські команди, а в 1975 році був запрошений до одеського "Чорноморця", за якого провів 460 ігор протягом подальших двох десятиліть.

На футбольному полі це був справжній лідер, боєць, гравець, що не визнає авторитетів. Володимир Плоскіна - пенальтіст неймовірної холоднокровності, йому належить одна з найвидатніших в радянському футболі серій з 23 реалізованих одинадцятиметрових. Своєю красивою, яскравою грою Володимир Іванович завоював щиру любов і пошану уболівальників.

Після завершення кар'єри гравця Володимир Іванович Плоскіна всі свої знання і величезний досвід реалізовував на терені тренера-селекціонера футбольного клубу "Шахтар".

Займаючись пошуком молодих, талановитих гравців, Володимир Іванович вніс неоцінимий внесок до розвитку клубу, дав дорогу у великий футбол багатьом юним футболістам. Кропітку щоденну селекційну роботу він робив з великою відповідальністю і величезною любов'ю.

Коментарі ()