Головне

Павлов: Главіни, Деспотовскі і Пєскова у нас не буде вже точно

09.05.2010 23:32 415 0
Головний тренер полтавської "Ворскли" Микола Павлов назвав гравців, які залишаться в команді у наступному сезоні.

"Сьогодні, я думаю, ви погодитеся, що нам трішки не пощастило. А так би ми могли перемогти одну з найсильніших команд в країні. Це було б почесно, приємно, і, я думаю, заслужено", - прокоментував Павлов матч проти "Дніпра".

"Оника продовжить, він належить нам. Тимченко - ми зробимо все, що б він зміг проявити себе в наступному колі", - сказав тренер полтавчан.

"Але я думаю, що у нас є та молодь, якій потрібно дати час, почекати, і вони дадуть результат. Ці плоди - гра Чеснакова, Безуса, Матвєєва ... А тепер ще і Громов, наш дубль посів дев'яте місце, а кращим бомбардиром став Артем Громов, гравець нашої команди, це великий успіх. Я думаю, що в найближчому майбутньому Артем та інші хлопці зможуть замінити тих футболістів, що є зараз у нас", - наводить слова Павлова пре-служба клубу.

За словами фахівця, у команді точно не будуть грати Главіна, Деспотовскі і Пєсков.

"За півроку закінчуються контракти Цуррі і Даллку. Арменд дав згоду на продовження угоди з "Ворсклою2. У Цуррі є пропозиція, але клуб, який хоче його купити, пропонує мало грошей. Дебатік буде у нас грати півроку. Я йому сказав, що поки не підпише контракт, я не буду на нього розраховувати. Я йому дав можливість визначитися", - наголосив Павлов.

"Краснопьоров та Єсін продовжили контракти на два роки. У Кулакова чинна угода. Була у Дениса одна пропозиція, це був не "Дніпро". Умови того клубу нас не влаштували, і Денис працює у нас", - підсумував Павлов.

Коментарі ()