Головне

Пучков: Подякував команді і попросив забути цей матч

09.05.2010 21:25 357 0
Спекотна погода у Сімферополі вплинула на перебіг матчу "Таврії" і "Шахтаря".

Про це заявив головний тренер кримчан Сергій Пучков.

"Перший тайм нам вдався в усіх відношеннях. Створили багато гольових моментів, забили 2 м'ячі. Може, підсвідомо у гравців було бажання за рахунку 2:0 трохи заощадити сили. Але це футбол, та й грали ми з чемпіоном країни", - сказав він.

"Ми побачили потенціал своєї команди на майбутнє, а деякі гравці подивилися на себе зі сторони. Я подякував команді за гру і попросив забути цей матч. Перше завдання на сезон ми виконали - посіли шосте місце. І тепер всі думки про фінал Кубку України", - додав наставник сімферопольців.

За словами Пучкова, команда немає кадрових втрат окрім Ідахора, в якого проблеми з оком. "За 2-3 дні він вже буде тренуватися в основній групі".

"Не можу сказати, що команда підсіла, адже наприкінці гри були створені голеві моменти. Хлопці включили додаткові сили, а погода, звичайно, вплинула на перебіг  зустрічі. І не забувайте, що у складі "Шахтаря" вийшли кілька свіжих футболістів, які не грали велику частину чемпіонату в основі", - зазначив Пучков.

Як повідомив тренер "Таврії", у кримчан є записи всіх поєдинків "Металурга".

"Попросимо "Оболонь" передати нам відеоматеріали їх зустрічі в Донецьку. У нас є тиждень на підготовку, головне на даний момент - відновити команду в психологічному плані", - наводить слова тренера офіційний сайт клубу.

Коментарі ()