Головне

Луческу: Довелося поміняти Кучера

09.05.2010 20:58 360 0
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу замінив Олександра Кучера на 26 хвилині матчу проти "Таврії" через два швидкі голи.

Про це румунський фахівець заявив після останнього матчу сезону.

"Провідних гравців команди ми вирішили відпустити додому раніше. І в сьогоднішньому матчі задіяли футболістів, у яких ігрової практики було менше", - сказав він.

На думку тренера, відсутність синхронних дій не дозволило команді на початку гри показати те, що зазвичай демонструє "Шахтар".

"Таврія" цим і скористалася, вони знали, як розкрити нашу оборону, як грати через голови наших захисників. Ми не встигали, а вони забили два швидкі голи. Після цього мені довелося поміняти одного з футболістів - Кучера", - зазначив наставник чемпіонів України.  

"Зовсім іншим видався другий тайм, і мотивація, і гра в ньому були іншими. Напевно, після мого жорсткого виступу в перерві деяким гравцям стало соромно, і вони в другому таймі вийшли зовсім з іншим настроєм", - впевнений Луческу.

За його словами,  все, що "Шахтар" забив в другій половині гри, було заслуженим.

"Могли б забити ще й більше. Ми створили досить багато гольових моментів. Але й господарі поля не відмовилися від своєї гри, у них було кілька моментів", - додав Луческу.

Як розповів тренер "Шахтаря", матч допоміг оцінити можливості і стан тих футболістів, які менше грають в основному складі. "Особливо двох бразильців, які сьогодні були на полі з самого початку", - наводить слова тренера прес-служба донеччан.

Коментарі ()