Головне

Шевченко: Ніколи не обговорюю суддівство

06.05.2010 13:01 355 0
Нападник "Динамо" Андрій Шевченко відмовився коментувати суддівство у матчі проти донецького "Шахтаря".

Про це футболіст розповів у коментарі офіційному сайті клубу.

"Я ніколи не обговорюю рівень і кваліфікацію суддівства. Це не в моїй компетенції. Моє завдання - грати у футбол. Мені приємно, що сьогодні судив італієць, суто по-людськи", - сказав гравець..

За словами Шевченка, у моменті, коли нападник отримав жовту картку та потис руку рефері, він "намагався провести підкат". "Можливо, зіграв у м'яч чи трохи зачепив суперника, але це ігровий момент".

"У нас був шанс, але ми його не використали. Справді, гра була дуже важкою, на жаль, у нас було не дуже багато моментів. Але я гадаю, хлопці старалися і боролися до кінця. Я впевнений в тому, що хлопці постаралися, щоб результат матчу був абсолютно іншим, але це футбол, тому привітаємо "Шахтар", - зазначив футболіст.

За словами лідера столичної команди, у пропущеному голі була помилка самих динамівців.

"Там була наша помилка. Після невдалого пасу поперек поля пішла контратака, наслідком чого став гол у наші ворота", - сказав спортсмен.

На думку Шевченка, "було дуже важливо не пропустити в першому таймі, оскільки відіграватися проти цієї команди дуже важко".

"Вони завжди дуже вдало використовують простір, особливо швидкі гравці передньої лінії. У нас були деякі моменти, які, на жаль, ми не змогли використати. А, в цілому, окрім бажання боротьби, хорошого футболу ми не показали", - переконаний він.

"Гра завжди складається з епізодів. Ті моменти, які в нас були, могли вплинути на гру. Ми не використали свої можливості, на відміну від "Шахтаря", що й обумовило результат гри", - підсумував футболіст.

Коментарі ()