Головне

Гамула: Ми самі себе загнали в першу лігу

06.05.2010 11:14 457 0

Головний тренер "Закарпаття" Ігор Гамула після гри з "Таврією" заявив, що його команда заслужила поразку.

"Бачили гру. Не можу сказати, що не хотіли виграти, налаштовувалися, щоб не вийшло так, як в минулій грі, коли нам кричали - "ганьба". Сьогодні ми заслужили поразку, але концентрація повинна бути завжди - адже пропустили ми ж на першій хвилині другого тайму із стандартного положення.

"Таврія" - сильний суперник, адже не дарма вийшла у фінал Кубка України і замикає першу шестірку команд в турнірній таблиці.

Ми прагнули врятуватися, але не вийшло. Не хочу деякі моменти коментувати, але виграти сьогодні ми не мали шансів. Якби ми забили три голи нам би все одно, зробили так... Але не вдаватимуся до подробиць, ми самі себе привели до краху.

Після "Динамо" подумали, що можемо узяти все не докладаючи ніяких зусиль, а так не буває. Футбол дрібниць не пробачає, ми самі себе загнали в першу лігу. У Києві непогано грали, в першому таймі здорово виглядали, а потім на початку другого тайму самі себе перелякалися і дозволили динамівцям забити м'яч, а давати фору в два голи такій команді як "Динамо" - не реально. І сьогодні не можна було давати забити гол, а в кінці забити самим. Та що вже говорити. Я всім вдячний - журналістам, всім тим, хто нас підтримував. Сьогодні ми грали останню гру в прем'єр-лізі, а далі буде видно, як вирішать, так і буде. Те, що команда у нас непогана - однозначно. Іноді ми показували непоганий футбол, в деяких іграх було соромно - це футбол, - цитує тренера ua-football.com.

Коментарі ()