Головне

Луческу вигнав з команди Раца

03.05.2010 21:12 466 0

Між захисником "Шахтаря" Разваном Рацем і головним тренером команди Мірчой Луческу стався конфлікт, у результаті якого румунський футболіст був виключений зі складу команди.

Про це повідомляє terrikon.dn.ua.

Відбувши двоматчеву дискваліфікацію, він не потрапив у заявку команди на гру із запорізьким "Металургом".

Рац прокоментував ситуацію, при цьому він не знає наскільки відсторонений від головної команди.

"Тренер не пояснював мені чому й що відбулося. Я попросив пояснень, але їх не отримав. Він тренер, я - гравець. У мене ще дворічний контракт із "Шахтарем" і я тут почуваю себе добре. Навіть не знаю, що сказати. Поговоріть із тренером", - порадив Рац.

У свою чергу Мірча Луческу в коментарі румунським ЗМІ не приховував свого роздратування із приводу образливо жорсткого тону Раца.

"Що обговорювати? Хіба щось відбулося? Нічого не відбулося. Він один з команди! Кожний може піти, коли сторони не домовляються. Хто він такий? Тільки Марадона не міг автоматично потрапити на лаву запасних! Чи він захисник рівня Мессі?

Враховуючи ліміт на легіонерів, мені доводиться вибирати між іноземцями. Якщо він виходить, то мені в лінії атаки доводиться замість бразильця Адріано ставити українця Гладкого або Фоміна. Але я не хочу прибирати бразильця, що забиває, тому що хочу виграти", - заявив Луческу в інтерв'ю EVZ.

Коментарі ()